Möt Stina

Som aldrig jobbat med kundservice tidigare

Jag heter Stina och jobbar sedan ett år på Workz. Innan jag kom hit jobbade jag några år i klädbutik och därefter var jag orderadministratör på ett grossistföretag i norra Stockholm. Då jag bor själv med mina barn, som dessutom går på förskola i Enskede letade jag efter ett jobb med kortare resväg.

 

Stina_medarbetare.jpg

Workz och kundservice

Jag stötte på Workz genom en god vän som nämnde att de hade medarbetare uthyrda till företag på flera ställen i stan, och därför ringde jag dem. Eftersom jag inte hade någon tidigare erfarenhet av arbete med kundtjänst trodde jag att det skulle bli svårt att få jobbet. Men efter en vecka där jag genomgått ett antal tester och blivit telefonintervjuad blev jag kallad till ett möte där jag fick reda på att jag passar att jobba inom just kundservice.

 

Bästa året i mitt liv

Jag kommer ihåg att jag ifrågasatte hur de kunde veta det – jag hade ju aldrig provat på jobbet – men de svarade att det inte alltid är erfarenheten som är viktig, utan det är potentialen framåt. Och den hade visst jag. Det är jag glad för nu. Det här har nog varit det bästa året i mitt liv, i alla fall arbetsmässigt. 

Kurser och träningar

Från början fick jag en grundlig kundserviceutbildning som snabbt ledde till ett uppdrag hos en matgrossist. Förutom arbetsledningen så kommer Workz ut till mig varje vecka. Det finns alltid någon som bryr sig om och jag känner att jag utvecklas i mitt yrke. Workz kör kurser och träningar – både hos sig vid Slussen men även online. Efter knappt ett år blev jag kallad på en helgkurs som avslutades med ett större prov. Jag klarade det och är sedan dess "Certifierad Kundservicemedarbetare". Under året har jag varit på tre olika uppdrag, vilket passar mig bra då jag gillar omväxling.

Ambition, utveckling och teamchef

Det är roligt med variation i måttliga mängder. Min nästa ambition är att bli antagen till Workz program för potentiella teamchefer – nu vill jag vara med och bestämma! För dig som inte riktigt vet vad du ska bli när du blir stor kan jag varmt rekommendera kundserviceyrket och specifikt Workz som arbetsgivare. Jobbar du här vet du att du passar för jobbet, det är liksom inbyggt i rekryteringen. Och när du väl är på plats har du alla möjligheter att utvecklas vidare. Hoppas vi ses.

Utvecklas vidare!

Oavsett om du har arbetat inom kundservice många år eller om du precis har fått upp ögonen för yrket ser vi till att du får den utbildning och coachning som behövs.

 

Registrera CV Lediga jobb

Ställ en fråga