Bemanning

Rätt person på rätt plats

Vi erbjuder personal för kundservice, försäljning och teknisk support. Dessutom kan vi hjälpa er att optimera bemanningen så era kunder får en bättre service och ni en bättre ekonomi.

 

bamanning.jpg

Rätt hjälp där och när den behövs

Vi skulle aldrig göra något så farligt som att bemanna din kundservice utifrån vår magkänsla. Vi ser till att de konsulter som jobbar hos dig delar ditt företags värderingar och är väl insatta i era produkter och tjänster. Dessutom säkerställer vi att de kan förmedla servicen pedagogiskt och att de kan hantera alla situationer som kan uppstå i en kundservice. Tydliga kompetensprofiler och psykologiska tester säkerställer att vi bemannar din kundservice med de som bäst kan hjälpa just dig och dina kunder.

Certifierad personal för bättre kundservice

Alla våra anställda blir certifierade kundservicemedarbetare. Det är vi ensamma om att erbjuda. Det är ett tryggt sätt för dig att veta att de har bäst förutsättningar att bemöta dina kunder med den respekt, kunnighet, erfarenhet och det mottagande de förtjänar. Grunden är en gedigen urvalsprocess, där varje konsult har genomgått personlighets- och begåvningstester och en individanpassad träning. De är drillade i de senaste metoderna för att kunna arbeta med merförsäljning, teknisk support och traditionell kundservice.

Säkerställ rätt bemanning idag!

Vi bemannar din kundservice med de som bäst kan hjälpa just dig och dina kunder att uppnå målsättningarna.

 

Kontakta oss