Jobba hos oss

Det självklara valet för kundserviceproffs

Jobba med några som inte bryr sig

Det finns en del saker vi inte bryr oss om. Ditt namn och dina betyg från skolan, till exempel. Istället ser vi till den du är på insidan. Hur du talar med andra, hur du löser problem och dina värderingar är viktigare för oss. För att säkerställa att du har rätt kvaliteter för att jobba inom kundservice får du genomgå personlighets- och begåvningstest, som sedan ligger till grund för en individanpassad utbildning och de uppdrag du får. 

 

bryr-sig.jpg

 

Vi utlovar problem som hopar sig – dygnet runt

En dator som hänger sig, en stulen plånbok med kort som behöver spärras, en fakturapåminnelse när pengarna tagit slut. Otur och olyckor kommer aldrig lägligt – och sällan mellan klockan 9-17 på vardagar. Därför kan vi med säkerhet säga att vi har uppdrag som passar dig och de tider du vill arbeta. Vi har uppdrag på heltid, deltid, dagtid och kvällar.

Tryggt och trevligt

Du är den viktigaste vi har. Om du inte mår bra gör våra kunder inte det – och inte deras kunder heller. Därför vill vi att du ska ha det bra hos oss. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder dig fast anställning med kollektivavtal. Vi tar ansvar för din kompetensutveckling, vi coachar och ger feedback - allt för att säkerställa att du får en lång och framgångsrik tid inom kundserviceyrket. Dessutom blir det en del roliga upptåg med kollegor, både under och efter arbetstid.

Bli certifierad kundservicekonsult

Vi vill att du ska vara den bästa möjliga kundservicemedarbetaren. Därför investerar vi både tid och pengar på att certifiera dig. Det gör vi för både din, Workz och våra uppdragsgivares skull. Certifieringen bygger på en rejäl grundutbildning följd av olika träningspass och löpande coachning och utvärdering, allt med fokus på dina egna utvecklingsbehov. Det kommer göra dig mer effektiv, trygg och glad på jobbet. Dessutom ser det bra ut i ditt CV.

Söker du jobb?

Vi söker kontinuerligt personal för uppdrag hos våra kunder. Hos oss får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges och världens mest attraktiva företag och varumärken.  

Registrera CV Lediga jobb

Ställ en fråga