Workz personalblogg

Prenumerera på och läs vår personalblogg

I vår personalblogg kan du hitta olika tips och intressant information om ditt jobbsökande. Titta igenom inläggen och se om det är något som passar för dig. Har du någon annan fråga så kan du scrolla ner och fylla i kontaktformuläret.

3 October 2023

Bedrägeri och spam

Hur vet du att det verkligen är vi som kontaktar dig?

Read More

4 November 2022

Intervju med vår nycertifierade kundservicemedarbetare Ronja

Tre snabba frågor med vår nycertifierade kundservicemedarbetare Ronja Wettermark på Dustin.

Read More

28 October 2022

Lär känna våra kundservicemedarbetare

Lär känna våra medarbetare och läs mer om våra medarbetares upplevelse av Workz som arbetsgivare

Read More

6 October 2022

Hur du lyckas på en digital intervju!

Ta del av vad våra rekryterare har att säga om digitala intervjuer och deras bästa tips för hur just du ska lyckas!

Read More

25 November 2020

Vem behövs på kundservice?

När det är dags att rekrytera personal är det lätt att hamna i konsumentfällan, man vill ha det starkaste, snabbaste eller coolaste märket på marknaden, till ett visst pris. Men är det verkligen sportbilen som passar avdelningens behov bäst? Är det kanske den miljömedvetna elhybriden eller den beprövade familjekombin?

Read More

22 October 2020

Den gyllene regeln

Nästan alla har hört det, gammal som ung, det traditionella ordstävet som med nästan biblisk plikttrogenhet plockas fram när sociala relationer diskuteras – ”behandla andra så som du själv vill bli behandlad”.

Read More

6 June 2020

Hitta ditt jobb online

Idag är det vanligt att hitta sitt drömjobb via sociala medier. De nya kanalerna erbjuder exponeringsmöjligheter och en mer direkt kontakt mellan arbetsgivare och arbetssökande än vad som tidigare varit möjlig. Här följer några tips om hur du går tillväga:

Read More

6 June 2020

Varför kundservice är en framtidsbransch

Många kanske tror att personal på en kundservice är ett utdöende släkte. Det är precis tvärt om. I takt med den tekniska utvecklingen får upplever vi mycket automatisering och det pratas mycket om robotar.

Read More

6 June 2020

Fick du inte jobbet? Lyckas bättre nästa gång

Det är alltid många som söker alla lediga tjänster Det innebär att de absolut flesta som söker ett jobb inte heller får det. Men om jag nu tyckte att jag passade för ett jobb jag inte fick, vad kan jag då göra bättre nästa gång?

Read More

6 June 2020

Så här förbereder du dig inför online intervjuer

Idag är det mycket vanligt att intervjuer sker online. Då detta är ett relativt nytt fenomen kan det vara bra att få lite tips om vad som då är viktigt.

Read More

6 June 2020

Livet på Workz, fördelar med att jobba på bemanningsbolag

Vi är specialister på kundservice. Det innebär att vi talar om för våra kunder att vi är mycket bra på att hitta rätt personer till yrket kundservice, och som passar in just i deras organisation.

Read More

6 June 2020

Så här skriver du ditt CV i fem olika steg

Hos oss på Workz kikar vi på dina förutsättningar bland annat genom våra arbetspsykologiska tester. CV är intressant i ett senare skede i rekryteringsprocesserna.

Read More