Arbeta med oss på Workz 

Arbeta för din egen utveckling och framtid

På Workz ger vi dig en grundlig utbildning och träning i service och kundhantering. När du är klar blir du en certifierad kundservice-medarbetare. Förutom att du lär dig och utvecklas i ett spännande framtidsyrke, så får du möjlighet att börja arbeta på fantastiska företag i många olika branscher. Hur du gör karriär på företaget avgör endast dina egna ambitioner, vi stöttar dig och är med dig vid din sidan fullt ut i din utveckling. Välkommen till Workz!

Jag är nyfiken och vill veta mer!

Som medarbetare hos Workz är du utvald för att du passar för yrket kundservice. Du har en vilja att lösa problem snabbt och enkelt, du trivs med att jobba i en social miljö och tycker att samarbete är kul och utvecklande. På Workz ger vi dig en utförlig utbildning och träning alla i service och kundhantering, så pass att du blir certifierade kundservice-medarbetare.

Det är enkelt att söka jobb hos oss på Workz!

Först skriver du in dina kontaktuppgifter. Direkt får du en länk till våra onlinetester där vi stämmer av hur väl du passar för yrket kundservice. Försök planera så du kan sitta ostörd i 20-30 min. När du är klar får du en snabb återkoppling via mail, och vi kontaktar dig om fortsättningen. Inte så krångligt, men tänk på att du måste slutföra testerna för att komma vidare.

Skicka in dina uppgifter

Vi hör av oss inom kort

Kontakta oss så hör vi av oss till dig inom kort. Du är välkommen med din intresseanmälan via formuläret nedan. 

FÖR DIG SOM SÖKER JOBB

Det är enkelt att söka jobb

För att hitta rätt medarbetare till rätt företag har vi en tydlig struktur i vår rekrytering. Filmen beskriver hur det går till och vilka delar som är extra viktiga.

Sök våra lediga tjänster