Nyheter

Workz nyheter

Här kan du ta del av nyheter om kundservice, nya guider, kommande seminarium och annat spännande som händer på Workz.

19 juli 2017

Vad du behöver för att lyckas med CX

CX är ett begrepp som står för Customer Experience och kan i korthet definieras som att skapa värde genom förändrade och utvecklade kundresor. För dig som vill arbeta med CX rekommenderar vi att investera i en plattform för automatiserad feedback.

Read More

21 juni 2017

Investera i dina medarbetare

I dag drivs de flesta kundserviceavdelningar med målet att minimera kostnader. Kostnadsmedvetenheten genomsyrar hela avdelningen på ett negativt
sätt, bland annat genom att ge de anställda minimilöner, kort utbildning
och enkel styrning efter tydliga instruktioner. Det leder uteslutande till att personalen tröttnar på sina jobb. Många avdelningar vittnar om 100 procents personalomsättning under ett år och har en personalomsättning på 7-8 procent per månad. Till det kommer ofta höga sjukskrivningstal.

Read More

31 mars 2016

Optimera schemaläggningen på kundservice

De flesta kundserviceavdelningar har öppet på vardagar, mellan klockan åtta på morgonen och fem på eftermiddagen. Men privatpersoner jobbar ofta själva denna tid och har då svårt att kontakta kundservice.

Read More

23 mars 2016

Fyra sätt att få bättre personal

Read More

18 mars 2016

Bättre förutsättningar för att sälja på kundservice?

Många kundservicechefer jobbar hårt med att få upp försäljningen på sin avdelning. Och varför inte, det är den avdelning som normalt har flest kundkontakter på företaget. Men många har svårt att få bra resultat i sina aktiviteter. Jag tänkte här kort gå igenom vilka förutsättningar som gäller för att lyckas med  försäljning, och vad grundpelarna för en säljande kundserviceavdelning bör vara.

Read More