Lär känna vår nya Account Manager - Fia Murakas

Idag vill vi presentera vår nya medarbetare Fia som har börjat jobba som Account Manager hos oss!

Vad är din roll på Workz?
Min roll på Workz är att ta kontakt med både nya och gamla kunder till oss för att presentera vårt unika koncept med målet att fler vill bli kunder hos oss.
Mig hittar ni springandes mellan möten, med telefon och dator i handen och eventuellt på flertalet kaffe- och lunchmöten!

Vad har du jobbat med tidigare?
Jag kommer senast ifrån ett bolag som jobbar med rekrytering och bemanning av ekonomitjänster, ett väldigt givande och roligt arbete. I min nuvarande roll på Workz har jag nytta av min erfarenhet ifrån Teleperformance där jag till en början själv satt som kundtjänstmedarbetare, men också som teamledare både inom ren kundtjänst men främst inom sälj. Jag tycker att det är nödvändigt att verkligen förstå vilka utmaningar som finns så att jag direkt kan bli ett bollplank till kunder jag pratar med idag. Det är både roligt och givande!

Vad är det roligaste med din roll på Workz?
Det roligaste med min tjänst är att jag får träffa så många olika kunder och personer. Jag älskar verkligen att ha en personlig kontakt och själv leverera service både personligen och genom leverans av våra tjänster.